Je keuze om je tweedehands items bij ons in te leveren voor verkoop betekent veel voor ons! Hoe gaat verkopen bij Katastrof in zijn werk?

Onze werking: makkelijk - snel - transparant.

Boek een innamemoment in, in onze online agenda. Op je afspraak overlopen we samen de artikelen die wij voor jou kunnen verkopen. Bij verkoop ontvang je 40% van de gestelde verkoopprijs. Op ons klantenplatform kan je jouw openstaand tegoed opvolgen. Van zodra er items verkocht zijn, kan je onmiddellijk worden uitbetaald in de winkel.

In Latem kan je terecht voor dames- en heren items, in Gent verkopen wij enkel dames.

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

 • TIPS + TRICS

  - Kwaliteit
  We geven de voorkeur aan natuurlijke stoffen zoals wol, kasjmier, zijde, katoen en viscose vanwege hun uitzonderlijke comfort, luxueuze textuur en duurzaamheid. We vermijden synthetische materialen zoals polyester.

  - Modern en tijdloos
  Onze focus ligt op moderne en tijdloze stukken, waaronder minimalistische designs aangevuld met leuke statement items. We houden minder van opzichtige of extravagante kleding, omdat deze sneller uit de mode zijn.

 • - Seizoensgebondenheid
  Houd rekening met het huidige seizoen wanneer je je items binnenbrengt. Items die geschikt zijn voor het lopende seizoen verkopen meestal sneller.

 • - Conditie
  Zorg ervoor dat de artikelen die je aanlevert in uitstekende staat zijn. Goed onderhouden artikelen leveren over het algemeen betere verkoopresultaten op.
  - Echtheid
  We accepteren alleen echte en authentieke items. Vervalste of namaak producten maken geen deel uit van onze collectie.

  - Algemene voorwaarden

  Bij het binnenbrengen van items gaan we ervan uit dat je kennis hebt genomen en akkoord gaat met onze algemene voorwaarden

PROFESSIONELE KLANTEN (outlet, dames+heren)
Naast tweedehands artikelen bieden wij ook een selectie outlet collecties aan. Wij zijn geen traditionele outletwinkel. We hechten veel belang aan de waarde van de artikelen. Om onze kwaliteit en optimale verkoop te garanderen, werken we hiervoor slechts samen met een beperkt aantal vaste winkeliers.
Heb je het gevoel dat Katastrof een goede match is met jouw bedrijf? Wens je graag jouw collecties van het afgelopen seizoen in consignatie via ons te verkopen om zo jouw slapende stock te verminderen tegen een correcte prijs? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.
katastrof@live.be
Verstraete Stefanie
09/3357806 Gent 09/2219880 Latem
Bij het maken van een afspraak/ingeven van items voor verkoop gaan wij ervan uit dat je kennis hebt genomen en akkoord bent met onze algemene voorwaarden.