A Woman Wearing a Sun Hat

TWEEDEHANDS & OUTLET BOUTIQUE

Shop Smarter

 

LOCKDOWN 3.0

Wij blijven "open".
(laatste week paaspauze, vanaf 26/4 terug open volgens normale openingsuren)

Dinsdag 20/4 - Donderdag 22/4 - Zaterdag 24/4 OPEN van 10h tot 18h.

Tijdens deze openingsuren: maak je afspraak aan de deur en kom shoppen. Plan je liever je afspraak op voorhand? Dit kan in onze online agenda

Of je nu een afspraak op voorhand of  aan de deur maakt, heb hier zeker geen schrik voor, dit is volledig vrijblijvend. Kom gerust even snuisteren en ontspannen! Vind je het perfecte stuk, super leuk maar ook als je niets koopt is dit geen enkel probleem! Wij zijn toch in de winkel (oja er komen weer leuke items online!) aan het werk, dus altijd leuk om eens wat bekende en nieuwe gezichten te ontmoeten. Hoe reserveren? Dit kan heel makkelijk op onze website. Selecteer hieronder de winkel waar je graag een afspraak wenst, kies het gewenste tijdslot en boeken maar. Hopelijk tot binnenkort!

 
 
17876855185832652_edited.jpg

ABOUT US

Bij Katastrof, de pre-loved designer & outlet boutique met vestigingen in Gent en Sint-Martens-Latem, scoor je de mooiste tweedehands kleding, schoenen, handtassen en accessoires van zowel Belgische als internationale designers aan betaalbare prijzen. Het assortiment wordt dagelijks aangevuld met exclusieve pareltjes. Ontdek deze unieke manier van winkelen in één van de Katastrofshops, goed voor meer dan 1000m² winkelplezier!

 
 

SHOP ONLINE

Op onze webshop vinden jullie een selectie van onze collectie. Wij zullen deze regelmatig updaten en aanvullen! Wens je nog meer info? Stuur ons een berichtje! 

Wij verzenden via Bpost (5,7€) en bieden gratis verzending aan vanaf 150€

Je kan bij het uitchecken ook kiezen voor de pick-up optie.


Retour bij online aankopen? Stuur ons binnen de week een mailtje katastrofshop@hotmail.com. Retours dienen ons te bereiken binnen de 7 dagen na verzending. Retourskosten zijn voor de koper.